Leyla beni zorlayan bir rol
'Yaprak Dökümü' dizisinde 'Leyla' karakterini canlandıran Gökçe Bahadır, böyle bir rolde oynamaktan çok mutlu olduğunu ve karakterin kendisini zorladığını söyledi.
21 Aralık 2008 / 20:11:38+02
Kanal D'nin sevilen dizisi Yaprak Dökümü'nde rol alan Gökçe Bahadır, televizyon izleyenlerinin karşısına ilk olarak 'Hayat Bilgisi' dizisinde çıkmıştı.
Yaşının ve fiziğinin elverdiği her rolde oynammak istediğini söyleyen Gökçe Bahadır, Leyla karakterini oynamanın kendisine neler kattığını şöyle anlattı:
"Öncelikle bu işin başında biri olarak böyle bir işte, böyle bir ekiple, böyle bir rolü oynadığım için gerçekten çok şanslıyım. Leyla karakteri bir oyuncuyu heyacanlandıracak bir rol. Çok severek ve keyif alarak oynuyorum, aynı zamanda beni çok zorlayan bir rol. Bundan da çok memnunum. Her bölüm bana yeni bir şeyler katıyor.
Milliyet/Televizyon dergisine konuşan Gökçe Bahadır, oyunculuk kariyerinde Yaprak Dökümü'nün önemli bir yeri olduğunu belirterek "Bence oyuncunun farkedilmesi için önce o işin güzel olması gerekiyor. Benim şansım Yaprak Dökümü gibi bir projede yer almak oldu. Ardından karakterimi en iyi şekiled canlandırmaya çalıştım ve insanlar da bunu fark etti. Şimdi bana gerçekten bir oyuncu gözüyle bakıyorlar" diye konuştu.