Gökçe Bahadır
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır Fan Clup

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Leyla beni zorlayan bir rol

YazarMesaj
Ozlem
Admin
Ozlem

Ruh Hali : Leyla beni zorlayan bir rol Iyi11
Takım : Leyla beni zorlayan bir rol Galatasaray

Leyla beni zorlayan bir rol Empty
MesajKonu: Leyla beni zorlayan bir rol   Leyla beni zorlayan bir rol Icon_minitimePerş. Şub. 05, 2009 9:23 pm

'Yaprak Dökümü' dizisinde 'Leyla' karakterini canlandıran Gökçe Bahadır, böyle bir rolde oynamaktan çok mutlu olduğunu ve karakterin kendisini zorladığını söyledi.

21 Aralık 2008 / 20:11:38+02

Leyla beni zorlayan bir rol 11161896gi3

Kanal D'nin sevilen dizisi Yaprak Dökümü'nde rol alan Gökçe Bahadır, televizyon izleyenlerinin karşısına ilk olarak 'Hayat Bilgisi' dizisinde çıkmıştı.

Yaşının ve fiziğinin elverdiği her rolde oynammak istediğini söyleyen Gökçe Bahadır, Leyla karakterini oynamanın kendisine neler kattığını şöyle anlattı:

"Öncelikle bu işin başında biri olarak böyle bir işte, böyle bir ekiple, böyle bir rolü oynadığım için gerçekten çok şanslıyım. Leyla karakteri bir oyuncuyu heyacanlandıracak bir rol. Çok severek ve keyif alarak oynuyorum, aynı zamanda beni çok zorlayan bir rol. Bundan da çok memnunum. Her bölüm bana yeni bir şeyler katıyor.

Milliyet/Televizyon dergisine konuşan Gökçe Bahadır, oyunculuk kariyerinde Yaprak Dökümü'nün önemli bir yeri olduğunu belirterek "Bence oyuncunun farkedilmesi için önce o işin güzel olması gerekiyor. Benim şansım Yaprak Dökümü gibi bir projede yer almak oldu. Ardından karakterimi en iyi şekiled canlandırmaya çalıştım ve insanlar da bunu fark etti. Şimdi bana gerçekten bir oyuncu gözüyle bakıyorlar" diye konuştu.
https://gokcebahadir.yetkinforum.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hayatım Leyla oldu
» Leyla'nın haline ben de ağlıyorum
» Leyla karakteri ile çok yol katetti
» Leyla'yı duygusal yaptım
» Gül artık biraz Leyla