Gökçe Bahadır
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır Fan Clup

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Gül artık biraz Leyla

YazarMesaj
Ozlem
Admin
Ozlem

Ruh Hali : Gül artık biraz Leyla Iyi11
Takım : Gül artık biraz Leyla Galatasaray

Gül artık biraz Leyla Empty
MesajKonu: Gül artık biraz Leyla   Gül artık biraz Leyla Icon_minitimeÇarş. Şub. 25, 2009 7:03 pm

Gül artık biraz Leyla

Gül artık biraz Leyla Gokcebahadirkahkaha

Yaprak Dökümü dizisinin takipçileri Gökçe Bahadır'a sokakta neler söylüyor
Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Yaprak Dökümü'nde başına gelmedik iş kalmayan Leyla karakterini canlandıran Gökçe Bahadır, sokakta vatandaşlardan aldığı tepkileri Beyaz Show'da anlattı.

Dizideki senaryoda kardeşinin kocasını elinden aldığı, zorla evlendirilen, çocuğunu düşüren ve türlü şanssızlıklar yaşayan Leyla karakterini canlandıran Gökçe Bahadır, "Diyorlar ki, artık birazcık gül. Ne bu halin, çok üzülüyoruz sana' diyorlar" dedi.

Programda sürekli gülümseyen ve Leyla karakteri ile hiç ilgisinin olmadığını gösteren Gökçe Bahadır, dizideki ağlama sahnelerinden oluşan görüntüleri izledikten sonra bir hayli güldü ve 'Çok güzel olmuş" diyerek Leyla'nın yaşadıklarını görünce ağlamanın zor olmadığını ve kendi kendine geldiğini sözlerine ekledi.

AŞKLARINDAN BULASIN NECLA!

Bu arada Beyaz, Gökçe Bahadır'ı çok güldüren bir de sürpriz hazırlamıştı. Beyaz, Bahadır'a "Ne gelirse başına kardeşin Necla'dan geliyor değil mi?" diye sordu. "Yoo aslında herkesten bir darbe yiyor Leyla ama en ağırını Necla'dan yedi" diyen Gökçe Bahadır, sözlerini bitirir bitirmez oturduğu koltuğun arkasından bir anda Fahriye Evcen'in büyük bir kartoneti çıktı. Şaşıran ve irkilen Bahadır, daha sonra kahkahalarla gülmeye başladı.

Beyaz, Gökçe Bahadır'a "Bir şey söylemek ister misin Necla'ya?" diyerek rahatça içini dökebileceğini belirtti. Gökçe Bahadır, dizide kızkardeşi Necla'yı oynayan Fahriye Evcen'in kartonetine bakarak "Aşklarından bulasın" demekle yetindi.

Televizyon Gazetesi
https://gokcebahadir.yetkinforum.com

Gül artık biraz Leyla
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hayatım Leyla oldu
» Leyla'nın haline ben de ağlıyorum
» Leyla karakteri ile çok yol katetti
» Leyla beni zorlayan bir rol
» Leyla'yı duygusal yaptım