Gökçe Bahadır
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır Fan Clup

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Leyla karakteri ile çok yol katetti

YazarMesaj
Ozlem
Admin
Ozlem

Ruh Hali : Leyla karakteri ile çok yol katetti Iyi11
Takım : Leyla karakteri ile çok yol katetti Galatasaray

Leyla karakteri ile çok yol katetti Empty
MesajKonu: Leyla karakteri ile çok yol katetti   Leyla karakteri ile çok yol katetti Icon_minitimePerş. Şub. 05, 2009 9:22 pm

Gökçe Bahadır, Yaprak Dökümü'ndeki Leyla karakterinin kendisine çok yol katettirdiğini anlattı.

25 Ocak 2009 / 00:35:47
Televizyon Gazetesi

Leyla karakteri ile çok yol katetti 10708867cw7
Leyla karakteri ile çok yol katetti W400

Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandıran Gökçe Bahadır, Habertürk'te Oylum Talu'nun sunduğu 'Burası Haftasonu' programının konuğu oldu.

Hayat Bilgisi dizisinden tanınan Gökçe Bahadır, Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakteri gibi ağır bir rolü kabul ederken, çeşitli çekinceleri olduğunu belirtti.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden yeni mezun olduktan sonra Leyla karakterinin kendisine geldiğini belirten Bahadır, "Eminim herkesin olmuştur, 'Acaba bu kızdan nasıl bir Leyla çıkar?' diye. Galiba bana biraz inandılar. Bana inanmaları beni böyle bir role getirmeleri beni daha da korkuttu bir anda. Onların yüzünü kara çıkartmamalıyım, çok iyi oynamalıyım, çok iyi yapmalıyım, bu rolün altından çok iyi kalkmalıyım diye düşündüm" şeklinde konuştu.

Bu tür rollerin oyuncular için iyi roller olduğunun altını çizen Gökçe Bahadır, "Çünkü bunlar her zaman insanı daha fazla ileriye götürür. Ben öyle şeyleri seviyorum. Beni böyle şeylerin biraz korkutması benim hoşuma gidiyor. Çünkü hayat bilgisinden sonra aynı tipte bir rol gelse daha rahat bir şey olacaktı benim için. Çünkü beni bu kadar ileri götürmedi, bu kadar çabuk. Leyla rolü bana çok çabuk yol katettirdi" dedi.

Televizyon Gazetesi
https://gokcebahadir.yetkinforum.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hayatım Leyla oldu
» Leyla'nın haline ben de ağlıyorum
» Leyla beni zorlayan bir rol
» Leyla'yı duygusal yaptım
» Gül artık biraz Leyla