Gökçe Bahadır
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır Fan Clup

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Leyla'yı duygusal yaptım

YazarMesaj
Ozlem
Admin
Ozlem

Ruh Hali : Leyla'yı duygusal yaptım Iyi11
Takım : Leyla'yı duygusal yaptım Galatasaray

Leyla'yı duygusal yaptım Empty
MesajKonu: Leyla'yı duygusal yaptım   Leyla'yı duygusal yaptım Icon_minitimePerş. Şub. 05, 2009 9:25 pm

Leyla'yı duygusal yaptım

Oyuncu Gökçe Bahadır, insanları sürekli gözlemlediğini ve elde ettiği bilgilerle oyunculuğunu geliştirmeye çalıştığını söyleyerek Yaprak Dökümü'ndeki Leyla karakterine de duygusallığını kattığını belirtti.

19 Kasım 2008 / 12:05:25+02

Leyla'yı duygusal yaptım 98975760xu2

Yaprak Dökümü dizisinin 'Leyla'sı Gökçe Bahadır, Kanaltürk'te ekrana gelen Berrin Şeker Civil'in 'Gecenin Rengi' programına konuk oldu.

Karakterini ne kadar zenginleştirirse o kadar inandırıcı olduğunu ifade eden Bahadır, "Zenginleştirebilmek için karakter üzerine bir çalışma yapmak gerekiyor. Çalışma derken de oturup böyle çalışma değil yani... Gün içinde biz oyuncular zaten çok gözlem yapan insanlarız. Tek tek bakıyorum, ne yapıyorlar, ne ediyorlar... Herkesi incelemeyi severim ben. Sonra bir gün öyle bir şey oluyor ki, bir oyunda bir yerde onu kullanıyorum ben. Fark etmeden ama aslında. Onu ben hafızama almışım, kaydetmişim. Bir yerde o çıkıyor, ben farkında olmadan. Bence zaten oyunculuk böyle bir şey" diye konuştu.

Duygusal bir insan olduğunu belirten Gökçe Bahadır, bu duygusallığını karakterine de yansıttığını ve bunun etkili sonuç verdiğine değindi.

Bahadır, "Oynaya oynaya bazı şeyler keşfettim ve kendimden kattım. Tabii ben kendimden kattıkça karakter, başka tarafa doğru gitmeye başladı. Mesela diyorum ki duygusalım, duygusallığım tabii ki karakterde etkili oldu. Çünkü orada duygusal bir sahne oynandığı zaman benim gözlerim doluyor ve ben karakteri ister istemez daha duygusal bir karakter yaptım. Yani belki de kitaptaki Leyla karakteri ya da yazarların düşündüğü Leyla karakteri bu kadar duygusal değildi. Ya da bu kadar ağır depresif durumlar geçirecek bir karakter değildi. Ama ben belki bunu bu hale getirdim" dedi.

Televizyon Gazetesi
https://gokcebahadir.yetkinforum.com

Leyla'yı duygusal yaptım
1 sayfadaki 1 sayfası