Dizide olacakları biz bile bilmiyoruz
Yaprak Dökümü'nün Leyla'sı Gökçe Bahadır, çekime girmeden bir gün önce senaryoyu aldıklarını söyleyerek 'Ben de merakla bekliyorum' dedi.
30 Ocak 2009 / 00:32:06
Televizyon Gazetesi
Habertürk'te Oylum Talu'nun sunduğu 'Burası Haftasonu' programının konuğu Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandıran Gökçe Bahadır oldu.
Bahadır, Talu'nun 'Ne olacak bu Leyla'nın hali?' sorusuna şöyle yanıt verdi: "Sormayın, çok fenayım. Benim kaderim bu galiba."
Dizinin tam bir dram olduğunu belirten Gökçe Bahadır, "Gerçekten çok acıklı" ifadesini kullandı.
Çalışma gününden bir gün önce senaryoyu okuyabildiklerini anlatan Gökçe Bahadır, senaryoların 90 sayfa geldiğini söyledi.
Senaryoda sadece kendisi ile ilgili sahneleri okumadığını, senaryonun tamamını okuduğunu vurgulayan Gökçe Bahadır, sonraki haftalarda neler olacağını ise kendilerinin bile bilmediğini söyledi. Dizinin fanatiklerinin neler olacağını sürekli sorduğuna değinen Gökçe Bahadır, "Bilmediğime inanmıyorlar. Bilmiyorum gerçekten diyorum. Ben de heyecanla bekliyorum senaryoyu. İnanın ben de sizin kadar heyecanla bekliyorum, çünkü öyle bir yerde bitiyor ki senaryo, ben şimdi acaba öbür hafta ne yapacağım, çok merak ediyorum" şeklinde konuştu.
Televizyon Gazetesi