Gökçe Bahadır
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır Fan Clup

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Dizide olacakları biz bile bilmiyoruz

YazarMesaj
Ozlem
Admin
Ozlem

Ruh Hali : Dizide olacakları biz bile bilmiyoruz Iyi11
Takım : Dizide olacakları biz bile bilmiyoruz Galatasaray

Dizide olacakları biz bile bilmiyoruz Empty
MesajKonu: Dizide olacakları biz bile bilmiyoruz   Dizide olacakları biz bile bilmiyoruz Icon_minitimePerş. Şub. 05, 2009 9:19 pm

Yaprak Dökümü'nün Leyla'sı Gökçe Bahadır, çekime girmeden bir gün önce senaryoyu aldıklarını söyleyerek 'Ben de merakla bekliyorum' dedi.

30 Ocak 2009 / 00:32:06
Televizyon Gazetesi

Dizide olacakları biz bile bilmiyoruz 80165066ht8
Dizide olacakları biz bile bilmiyoruz W400

Habertürk'te Oylum Talu'nun sunduğu 'Burası Haftasonu' programının konuğu Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandıran Gökçe Bahadır oldu.

Bahadır, Talu'nun 'Ne olacak bu Leyla'nın hali?' sorusuna şöyle yanıt verdi: "Sormayın, çok fenayım. Benim kaderim bu galiba."

Dizinin tam bir dram olduğunu belirten Gökçe Bahadır, "Gerçekten çok acıklı" ifadesini kullandı.

Çalışma gününden bir gün önce senaryoyu okuyabildiklerini anlatan Gökçe Bahadır, senaryoların 90 sayfa geldiğini söyledi.

Senaryoda sadece kendisi ile ilgili sahneleri okumadığını, senaryonun tamamını okuduğunu vurgulayan Gökçe Bahadır, sonraki haftalarda neler olacağını ise kendilerinin bile bilmediğini söyledi. Dizinin fanatiklerinin neler olacağını sürekli sorduğuna değinen Gökçe Bahadır, "Bilmediğime inanmıyorlar. Bilmiyorum gerçekten diyorum. Ben de heyecanla bekliyorum senaryoyu. İnanın ben de sizin kadar heyecanla bekliyorum, çünkü öyle bir yerde bitiyor ki senaryo, ben şimdi acaba öbür hafta ne yapacağım, çok merak ediyorum" şeklinde konuştu.

Televizyon Gazetesi
https://gokcebahadir.yetkinforum.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Diziyi izlerken ben bile ağlıyorum
» Bu Dizide Ferhunde Olmak Var
» Gökce Bahadiri Hangi Dizide daha cok begeniyorsunuz?