| Gökce Bahadiri Hangi Dizide daha cok begeniyorsunuz? | |
|
+3Aysu Ozlem .sêhêr. # αßѕ0 # 7 posters |
Sizce Gökce Hangi Dizide daha basarili(ydi)? | Hayat Bilgisi | | 38% | [ 3 ] | Yaprak Dökümü | | 62% | [ 5 ] |
| Toplam Oylar : 8 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
.sêhêr. # αßѕ0 #
Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 29 Nerden : Almanya Takım : Kayıt tarihi : 05/02/09
| Konu: Gökce Bahadiri Hangi Dizide daha cok begeniyorsunuz? Perş. Şub. 05, 2009 8:08 pm | |
| Sizce Gökce Hangi Dizide daha basarili(ydi)? | |
|
| |
Ozlem Admin
Mesaj Sayısı : 442 Yaş : 31 Nerden : İstanbuL Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 01/02/09
| Konu: Geri: Gökce Bahadiri Hangi Dizide daha cok begeniyorsunuz? Perş. Şub. 05, 2009 8:12 pm | |
| Tabiki yaprak dökümünde basarılıydı.. Ama törpüyüde seviyorumm:) | |
|
| |
Aysu Admin
| Konu: Geri: Gökce Bahadiri Hangi Dizide daha cok begeniyorsunuz? Perş. Şub. 05, 2009 8:36 pm | |
| bende yaprak dökümü'nde daha çok beğeniyorum.. ama hayat bilgisinde de süperdi. yaprak dökümünde daha sakin, hayat bilgisi'nde fırlamaydı | |
|
| |
||seda||
Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 32 Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 05/02/09
| Konu: Geri: Gökce Bahadiri Hangi Dizide daha cok begeniyorsunuz? Cuma Şub. 06, 2009 2:39 pm | |
| Hayat Bilgisinde benim yasimdaki bir kizi canlandiriyor Severek izledigim bir Diziydi . Yaprak Dökümünü seyretmedim . Ama Basari konusunda simdi YD'de daha mükemmel | |
|
| |
'YabanGülü03'
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 32 Nerden : Almanya[Afyon03] Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: Gökce Bahadiri Hangi Dizide daha cok begeniyorsunuz? Cuma Şub. 06, 2009 9:55 pm | |
| Hayat Bilgisi!..izledigim ilk dizi ve en sevdigimdi:D | |
|
| |
leylaci
| Konu: Geri: Gökce Bahadiri Hangi Dizide daha cok begeniyorsunuz? Cuma Şub. 27, 2009 11:40 pm | |
| - Aysu demiş ki:
- bende yaprak dökümü'nde daha çok beğeniyorum..
ama hayat bilgisinde de süperdi. yaprak dökümünde daha sakin, hayat bilgisi'nde fırlamaydı yaprak dokumunde daha basarili bence, yada elinde daha fazla imkan var | |
|
| |
Aysu Admin
| Konu: Geri: Gökce Bahadiri Hangi Dizide daha cok begeniyorsunuz? Salı Mart 17, 2009 1:10 am | |
| - leylaci demiş ki:
- Aysu demiş ki:
- bende yaprak dökümü'nde daha çok beğeniyorum..
ama hayat bilgisinde de süperdi. yaprak dökümünde daha sakin, hayat bilgisi'nde fırlamaydı yaprak dokumunde daha basarili bence, yada elinde daha fazla imkan var evet cnm oyunculuğunu gösterebileceğı bir ortam var yd'de.. | |
|
| |
Cisem
Mesaj Sayısı : 141 Yaş : 33 Nerden : BaLıkesir/Edremit Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 19/06/09
| Konu: Geri: Gökce Bahadiri Hangi Dizide daha cok begeniyorsunuz? C.tesi Haz. 20, 2009 6:27 pm | |
| Gökçe H.B.de daha yenı yenı oyunculugunu yerıne oturtuyordu. Ama daha sonra Y.D. baslayarak oyunculugunu hepımıze gösterdı. | |
|
| |
| Gökce Bahadiri Hangi Dizide daha cok begeniyorsunuz? | |
|