Diziyi izlerken ben bile ağlıyorum
Gökçe Bahadır, Yaprak Dökümü dizisindeki sahneleri ekranda izlerken kendisinin bile ağladığını söyledi.
27 Ocak 2009 / 00:45:11
Televizyon Gazetesi
Habertürk'te Oylum Talu'nun sunduğu 'Burası Haftasonu' programına konuk olan oyuncu Gökçe Bahadır, dizi yayınlandığı gün kaçırmadığını ve ekran başında kendisinin de gözyaşı döktüğünü söyledi.
Bahadır, "İnanır mısınız, ben bile ağlıyorum. Kendim çekmiş, kendim oynamış her şeyi biliyor olmama rağmen ben bile duygulanıyorum. Ondan sonra diyorum ki, ben böyle oluyorsam insanlar nasıl ağlamasın. Ben bu kadar işin içinde olmama rağmen" diye konuştu.
Diziyi oyunculuk açısından takip ettiğine değinen Gökçe Bahadır, "Keşke böyle yapsaydım, keşke şöyle yapsaydım" diyerek ekran başındayken kendisine yönelik çıkarımlarda bulunduğuna değindi.
Kendi oyunculuğunu yorumlayan Gökçe Bahadır, "Ben kendime karşı çok acımasızım, hiç beğenemem. İnsanlar bana telefon açıyorlar, 'Şurada ne güzel olmuş' diye. 'Gerçekten güzel olmuş mu' ben böyleyim. Güzel olmuş gelmiyor bana. Hiç beğenmem oynadığım sahneyi, acımasızım kendime karşı" ifadelerini kullandı.
Televizyon Gazetesi