Herkes bana Leyla'yı soruyor
Yaprak Dökümü dizisinde 'Leyla' karakterini canlandıran genç oyuncu Gökçe Bahadır, her yerde karakteri ile ilgili sorularla karşılaştığını söyledi ve 'Ne olacak bu Leyla'nın durumu?' sorusuna yanıt verdi.
12 Kasım 2008 / 14:28:31+02
Habertürk'te ekrana gelen Saba Tümer'le Bu Gece programına Yaprak Dökümü dizisinde 'Leyla'sı Gökçe Bahadır konuk oldu.
En iyi çıkış yapan genç oyuncular arasında yer alan Gökçe Bahadır, 1981 doğumlu. Saba Tümer, konuğuna Yaprak Dökümü dizisindeki karakterinin durumunun ne olacağı sorusunu yöneltti. Gökce Bahadır, "Ne yapacak hiç bilmiyorum. Herkes bana bu soruyu soruyor. Yolda herkes soruyor. Gerçekten bilmiyorum. Ben de çok merak ediyorum ne yapacağı" diye konuştu.
Her hafta senaryoyu büyük bir heyecanla beklediğine değinen Gökçe Bahadır, "Gelir gelmez okuyorum. Bu bölüm ne yaptım diye. Heyecanla bekliyorum. Bakalım ne olacak, ben de çok merak ediyorum" dedi.
NE ZAMAN BU GÖZYAŞLARI BİTECEK?
Dizide sürekli gözyaşı döktüğüne değinen Gökçe Bahadır, "Gözyaşları dinmeyen bir karakter haline geldim. Diyorlar ki, 'Ne zaman bu gözyaşları bitecek?'... Öyle bir karakter haline geldim, duygusal" diye konuştu. Gerçek hayatta da duygusal bir insan olduğunu ifade eden Bahadır, ancak Leyla kadar sürekli ağlayan bir kişi olmadığını anlattı.
Sürekli ağlama sahnelerinde oynadığı için bazı zamanlar setten perişan bir halde çıktığını vurgulayan Gökçe Bahadır, sahneler sırasında duygusallaştığını ve ağlama konusunda pek zorlanmadığını belirtti.
MÜZİKALDE OYNAMAK İSTİYORUM
Bir dönem müzikle ilgilendiğini ancak daha sonra tiyatroyu tercih ettiğini anlatan Gökçe Bahadır, en büyük hayalinin bir müzikalde oynamak olduğunu belirtti. Bahadır, "Hem dansın, hem şarkının, hem oyunculuğun birleştiği bir yer olduğu için müzikal, orada olmayı çok isterim" dedi.