Yardımsever oyuncu
Hazırlayan: Serra AKAR-Yeşim NUR Fotoğraflar: Kürşad ERGAN
Pek çok ünlü, halkın dikkatini çeşitli yardım kuruluşlarına çekmeye çalışıyor.
Bu isimlerden biri de genç oyuncu Gökçe Bahadır... Meme Vakfı'nın (MEVA) çalışmalarına destek veren Bahadır, InStyle dergisine “Meme Vakfı’nın yürüttüğü çalışmaları yakından izliyorum ve elimden geldiğince edindiğim bilgileri de yakınlarımla paylaşıyorum” dedi.
En son ne zaman ve hangi yardım kuruluşuna destek oldunuz? Bir şeyler yapmak istiyor ve nereden başlayacağınızı bilemiyor musunuz? O halde InStyle’da yer alan habere bir göz atın. Televizyon ve sinema dünyasından tanıdığınız dört ünlü, bakın dikkatinizi hangi yardım kuruluşlarına çekmeye çalışıyor ve sizlere nasıl sesleniyorlar...
Gökçe Bahadır: MEME VAKFI (MEVA)
“Meme kanseri biz kadınları tehdit eden en önemli hastalık. Yani kadın olmak en önemli risk faktörü. Ancak erken teşhis edilirse meme kanseri korkulacak bir hastalık değil. Ben de Meme Vakfı’nın yürüttüğü çalışmaları yakından izliyorum ve elimden geldiğince her koşulda meme sağlığı ile ilgili edindiğim bilgileri arkadaşlarım ve yakınlarım ile paylaşıyorum. Meme muayenesi ve mamografinin önemini vurguluyorum. Bence herkes meme sağlığının önemini anlatarak vakfın çalışmalarına katkıda bulunabilir. Düşünün bir, her birey edindiği bilgileri çevresindeki beş kişiyle paylaşsa, ne kadar büyük ve etkili bir çalışma olur!”