Gökçe Bahadır
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır Fan Clup

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Hüzünlü kızın güleryüzü

YazarMesaj
Ozlem
Admin
Ozlem

Ruh Hali : Hüzünlü kızın güleryüzü Iyi11
Takım : Hüzünlü kızın güleryüzü Galatasaray

Hüzünlü kızın güleryüzü Empty
MesajKonu: Hüzünlü kızın güleryüzü   Hüzünlü kızın güleryüzü Icon_minitimePerş. Şub. 05, 2009 9:12 pm

Hüzünlü kızın güleryüzü

Yaprak Dökümü'nün hüzünlü kızı Leyla'yı oynayan Gökçe Bahadır, Show TV'de Derya ******'ın programına katıldı. Kahkahanın eksik olmadığı programda Bahadır, Yaprak Dökümü'nün arka planını anlattı.

Hüzünlü kızın güleryüzü Gokcebahadirderyaoi1

Oysa, Gökçe Bahadır, şen kahkahaları ve neşeli sohbetiyle dün Derya ******'ın konuğuydu. Eline eldivenlerini geçiren Bahadır, hayatında ilk kez dolma yaptı. Dizide bol bol sofra kurduğunu ama mutfakta hiç yemek yapmadığını söyleyen genç oyuncu, "Dizide hiç yemek yapmadım. Sürekli sofra kurup kaldırıyorum. Evin tek kızıyım. Hiç hayatımda öyle kalabalık sofralar kurmamıştım . Ama dizide bayağı kalabalık sofralar kuruyorum" dedi.

Yaprak Dökümü'ndeki Leyla'ya diziyi seven herkes ağladı. Leyla'nın yaşadıkları ekran başındakileri de çok etkiledi. Henüz çok genç ve yeni oyuncu olmasına rağmen Gökçe Bahadır, rolünün inandırıcılığını sağlamış olacak ki herkes onu hüzünlü biri olarak değerlendiriyor.

Çok güzel tavla oynadığını söyleyen Gökçe Bahadır, dizinin dışında bir tiyatro projesi olduğunu ama henüz kesinleşmediğini belirtti.

Dizide Ferhunde'nin ortalığı karıştırdığı sahneleri kendilerinin de çok merak ettiklerini söyleyen Bahadır, "Biz de izleyenler gibi aynı merakla bekliyoruz 'Acaba Ferhunde bu kez ne yapacak?' diye yeni senaryoyu bekliyoruz" diye konuştu.

Dizide neler yaşanacağıyla ilgili çok fazla bilgi vermeyen Bahadır, Yaprak Dökümü'nün ailelerin hep beraber oturup izleyebildiği bir özelliğe sahip olduğunu sözlerine ekledi.

KAYNAK: TELEVİZYONGAZETESİ
https://gokcebahadir.yetkinforum.com

Hüzünlü kızın güleryüzü
1 sayfadaki 1 sayfası