Gökçe Bahadır
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır Fan Clup

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Lise Rolüne Çok Doydum

YazarMesaj
Ozlem
Admin
Ozlem

Ruh Hali : Lise Rolüne Çok Doydum Iyi11
Takım : Lise Rolüne Çok Doydum Galatasaray

Lise Rolüne Çok Doydum Empty
MesajKonu: Lise Rolüne Çok Doydum   Lise Rolüne Çok Doydum Icon_minitimePerş. Şub. 05, 2009 9:11 pm

Liseli rolüne çok doydum

İki buçuk yıldır ekrana gelen 'Hayat Bilgisi' dizisinde 'Törpü' rolüyle izlediğimiz Gökçe Bahadır, üzerindeki önlüğü atıp artık başka rollerle de kamera önüne geçmek istiyor...

Ekranın sevilen dizilerinden olan 'Hayat Bilgisi'nin 'Törpü'sü Gökçe Bahadır, kendine inanan, büyük hayaller kurmayı seven ama yarını fazla düşünmeyen, yeni neslin en beğenilen oyuncularından birisi.. Biz de yakın geleceğin yıldızlarından Bahadır'la özel hayatı ve kariyeri üzerine bir söyleşi yaptık.

Lise Rolüne Çok Doydum 2cd8db

Haftasonu: Kendinden biraz bahseder misin?

G.B: 1981 İstanbul'da doğdum. Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldum. Şu anda Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümü 1.sınıf öğrencisiyim. Akademide okurken bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı yapmaya başladım. Okuldan mezun olduktan sonra Best TV'de ve sonrasında Show TV'de Sinyal programını sundum. Bu arada oyunculuğa merakım hep vardı Tümay Özokur ajansına yazıldım. Birkaç dizide bölüm oyunculuğu yaptım. Tiyatro anlamında Nejat Uygur Tiyatrosu'nda oynadım. Şimdi ise 'Hayat Bilgisi' dizisinde ‘Törpü’ rolündeyim.

Haftasonu: Oyuncu olmaya nasıl karar verdin?

G.B.: Aslında her şey kendiliğinden gelişti. Orta okul yıllarımdan beri her zaman okulun sosyal faaliyetlerinde bulunan bir öğrenciydim. Orkestranın solistliğini yapardım aynı zamanda bütün tiyatro oyunlarında oynardım. O zaman lisedeki tiyatro hocam bana ''Sen bu işin üstüne git, iyi bir oyuncu olacaksın'' demişti. İlk kendimle ilgili bir şeyleri fark ettiğim zaman, o zamandır. Ama hala tam kararımı vermiş değildim. Sonra Akademi İstanbul radyo televizyon bölümüne gittim orada kamera arkasıyla ilgili bir sürü şey öğrendim. Yavaş yavaş bu işlere ısınmaya başlamıştım. Nejat Uygur Tiyatrosu'ndan arkadaşım oyundan birinin çıktığını yerine beni önerdiğini söyledi çok sevinmiştim o oyuna girebilmek için elimden gelen her şeyi yaptım sonunda girmeyi başardım. Turneler yaptık. Türkiye'nin bir çok şehrini gezdim sonra 'Hayat Bilgisi' dizisi oldu ve bu dönem içerisinde kesinlikle oyuncu olmam gerektiğine karar verdim. Müziğe karşı da büyük ilgim vardı ama oyunculuk biraz daha ağır bastı. İki buçuk senedir de 'Hayat Bilgisi'nde oynuyorum.

Haftasonu: 'Hayat Bilgisi'ndeki rol nasıl geldi? Perran Kutman gibi dev bir oyuncuyla çalışmak nasıl bir duygu? Sette ondan neler öğreniyorsunuz?

G.B.: Hayat Bilgisi'nin teklifi ajansımdan geldi. Gani Müjde resmimi gördükten sonra beni görüşmeye çağırdı. Olmayacağını düşünüyordum ama büyük sürpriz oldu. Heleki dizide Perran Kutman'ın oynayacağını duyunca açıkçası şok oldum. Akademiden mezun olduğumda kamera arkasında çalışmam için Üzgünüm Leyla dizisinin setine gönderdiler. Perran Kutman'ı sette izlemek o zamanlar bana büyük keyif verirdi. İçimden ''Acaba bir gün ben de onunla oynayabilir miyim?'' diye düşünürdüm. Bu kadar çabuk olacağını tahmin etmemiştim. Hayat Bilgisi benim için bir okul oldu ve en büyük hocam - pardon öğretmenim- Perran Kutman’dır. Sette onu ezberini yaparken, çalışırken, oynarken, sürekli izliyorum ve inanılmaz şeyler öğreniyorum. Sette herkes ona 'Perran anne' der. Sohbet ederiz, şakalaşırız, bize yiyecekler getirir, yani annemiz gibi.

Haftasonu: Liseli kız hali seni bazen sıkmıyor mu? Genç bir kadın gibi görünmek ve o tarz rollerde oynamak istemez misin?

G.B.: Hayat Bilgisi uzun zamandır devam ettiği için liseli rolüne çok doydum. Genç kadın olması şart değil ama değişik karakterleri canlandırmak isterim
https://gokcebahadir.yetkinforum.com

Lise Rolüne Çok Doydum
1 sayfadaki 1 sayfası