Dizide babasının sözünü dinlemeyerek evlenen oyuncu Gökçe Bahadır gerçek hayatında tam bir ana kuzusu.
Yaprak Dökümü'nde babasının sözünü dinlemeyerek evlenen oyuncu Gökçe Bahadır gerçek hayatında tam bir ana kuzusu. Bahadır, kazandığı parayla annesine lokanta bile açtı.
Sevilen dizi 'Yaprak Dökümü'nün hüzünlü bir o kadar da aile sözü dinlemeyen kızı 'Leyla'yı canlandıran genç oyuncu Gökçe Bahadır gerçek hayatında hiç de öyle değil. Ailesine çok düşkün olan Bahadır diziden kazandığı tüm parayla annesi Dilek Bahadır'a ev yemekleri satan bir dükkan açtı. Yetenekli oyuncuyla ev ortamı gibi dekor edilen lokantada sımsıcak bir söyleşi gerçekleştirdik...
Yaprak Dökümü sizin için iyi bir atılım oldu değil mi?
Evet kesinlikle. Benim için bir dönüm noktası olduğuna inanıyorum. Hayat Bilgisi dizisinde oynamıştım. O da güzeldi ama daha çocuksu, oyunculuğun çok da önemli olmadığı eğlenceli bir yapımdı. Benim bir korkum da canlandırdığım çocuksu ‘Törpü Yeliz’ karakterinin üzerime yapışmasıydı. İşte bu yüzden Yaprak Dökümü dizisindeki "Leyla" gibi oynaması zor bir karakteri hemen kabul ettim.
Leyla karakterinin altından başarılı bir şekilde kalkmanızı ve oyunculuğunuzu bu kadar ispatlamanızı neye bağlıyorsunuz?
Bir kere rolümü çok fazla düşünüyorum. Kendimi ona kaptırdım diyebilirim. Aynı zamanda da çok çalışıyorum. Ben mükemmeliyetçi bir insanım. Büyük bir sorumluluk aldım ama altından kalkacağıma inandım.
Dizide size tecavüz eden erkekle evlenmek zorunda kalıyorsunuz. Gerçek yaşamda böyle bir ikilemle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Bu zemini biraz da Leyla hazırladı. Ben karakterim gereği duygularımla hareket etmem, ona kapılmam. Leyla gibi zayıf bir insan değilim ondan uzak bir karakterim yani. Ayrıca ailem de çok anlayışlı bir ailedir. Onlarla her şeyi paylaşırım. Zaten ailem de böyle davranmamı ister. Ailelerde baskı, çocukları yalana teşvik eder.
Ailenizle aranızın çok iyi olduğunu görüyoruz. Bir de anneniz için bir ev yemekleri dükkanı açmışsınız...
Evet açtım. Ailem benim her şeyim onlar hayatta en büyük destekçim. Ailenin tek kızıyım. Annem Dilek Bahadır çok güzel yemek yapar. Ne zamandır da ev yemekleri satılan bir dükkan açmak istiyordu. Aslında bundan yaklaşık üç sene önce ben 'Hayat Bilgisi' dizisinde oynarken yine benim girişimlerim sonucu küçük bir lokanta açmıştık. Şimdi de Suadiye'deki evimize yakın bir yerde 'Hamur Hanım' adlı daha büyük bir yer açmanın keyfini yaşıyoruz. Diziden kazandıklarım aileme feda olsun. Zaten burayı da annem için açtım. Onun kadar ben de çok mutlu oluyorum. Hem onun kadar olmasa da yemek yapmayı da öğreniyorum.