Türkiyenin kepeğe karşı ilk şampuan markası Clear, kadınlar için yeni bir seri çıkardı. Yumuşacık Saçlarımla Cesur ve Güzelim sloganıyla başlayan kampanya, yeni reklam yıldızları Çağla Şikel ve Emre Altuğ çiftiyle tanıtıldı.
Metin Arolat'ın çektiği reklam filminde çiçeği burnunda çift Çağla Şikel ve Emre Altuğ oynuyor.
Kampanya Yumuşacık Saçlarımla Cesur ve Güzelim sloganıyla başlıyor.
Unileverin Clear şampuan markası için düzenlenen ve sunuculuğunu Ece Vahapoğlunun yaptığı basın toplantısına Unilever Ev ve Kişisel Bakım Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeynep Yalım Uzun, Unilever Kişisel Bakım Pazarlama Direktörü Özlem Engin, Çağla Şikel ve Emre Altuğ çifti katıldı.
CLEAR REKLAM FİLMİ EMREYE ŞARKI YAZDIRDI
Unilever Ev ve Kişisel Bakım Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeynep Yalım Uzun Clearın bu yılki reklam yıldızları için cesur ve güzel bir çift aradıklarını ve bunu en iyi temsil eden Çağla Şikel ve Emre Altuğla çalışmaya karar verdiklerini belirtti. Uzun, yenilenen kadın serisiyle Clearın saçlara üç kata kadar varan yumuşaklık sağladığını, artık kadınların daha cesur ve güzel olacağını söyledi.
Emre Altuğ, Clear reklam filmiyle ilgili olarak; Çağlayla ilk karşılaştığımızda saçlarından çok etkilenmiştim. Cleardan böyle bir teklif gelince Çağlayla birlikte rol olmaktan büyük keyif aldık. Ayrıca Metin Arolatın çektiği reklam filmi bana ilham verdi, Çağlanın saçları için bir şarkı yazdım dedi. Çağla Şikel ise şarkıyı henüz dinlemediğini, kendisi için sürpriz olduğunu ve toplantıda ilk kez öğrendiğini açıkladı.
Emre Altuğ un, Çağla Şikelin saçları için yazdığı şarkı yakın zamanda bir sürprizle duyurulacak.
CLEARDAN SADECE KADINLAR İÇİN
23 yıldır kepek problemine kökten çözümler sunan Clear, yenilenen formülüyle kadınlara özel yeni bir şampuan serisi çıkardı. Cesaret ve güzelliğin vurgulandığı yeni seri, saçlara üç kata kadar varan yumuşaklık veriyor.