Gökçe Bahadır
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır Fan Clup

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Gökçe Bahadır, bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor

YazarMesaj
Ozlem
Admin
Ozlem

Ruh Hali : Gökçe Bahadır, bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor Iyi11
Takım : Gökçe Bahadır, bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor Galatasaray

Gökçe Bahadır, bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor Empty
MesajKonu: Gökçe Bahadır, bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor   Gökçe Bahadır, bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor Icon_minitimeC.tesi Haz. 20, 2009 3:11 pm

Yaprak Dökümü'nün Leyla'sı Gökçe Bahadır, bir proje için şan dersleri almaya başlamış...

Gökçe Bahadır, bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor Gokcebahadirseffafsarki

Kanal D'de Güneri Civaoğlu'nun 'Şeffaf Oda' programına konuk olan Gökçe Bahadır, Candan Erçetin'in söylediği 'Söz Vermiştin Bana' şarkısını söyleyerek ekran başındakileri şaşırttı.

Dizideki hüzünlü karakterin tam tersi, son derece canlı ve samimi bir yapısı olan genç oyuncu, sesinin güzelliğiyle de dikkatleri çekti. şan dersleri aldığını belirten Gökçe Bahadır, "Şarkı söylemeyi çok seviyorum ama ben sonuçta şarkıcı değilim" dedi.

Civaoğlu'nun bir müzikal için hazırlandığı açıklaması üzerine "Evet şan dersleri almaya başladım çünkü bununla ilgili bir projem var. Tam söylemeyeyim ne olacağını. Güzel bir şey olacak. Mesleğim şarkıcılık değil ve çok zor da bir iş bu arada şarkı söylemek" diye konuştu.

Şarkı söylerken kendisini en çok cezbeden şeyin şarkının içindeki hikayeler olduğunu ifade eden Gökçe Bahadır "Mesela 'Söz Vermiştin Bana'da, birbirine birlikte yaşlanmak için söz veriyorlar ve biri terkedip gidiyor ve bunun üzerine karşı tarafın sitemi var. Bunu anlatıyor şarkı. Ben de daha çok bunu seviyorum. Bu yüzden şarkı söylemeyi seviyorum" dedi.

Televizyon Gazetesi
https://gokcebahadir.yetkinforum.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Gökçe Bahadır'dan sürpriz proje
» Gökçe Bahadır avatarları
» Gökçe Bahadır imzaları
» Gökçe Bahadır Takımları
» Gökçe Bahadır Gifler