Gökçe Bahadır
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır Fan Clup

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Sokakta, Oğuz'a döndü diye kızıyorlarmış!

YazarMesaj
Ozlem
Admin
Ozlem

Ruh Hali : Sokakta, Oğuz'a döndü diye kızıyorlarmış! Iyi11
Takım : Sokakta, Oğuz'a döndü diye kızıyorlarmış! Galatasaray

Sokakta, Oğuz'a döndü diye kızıyorlarmış! Empty
MesajKonu: Sokakta, Oğuz'a döndü diye kızıyorlarmış!   Sokakta, Oğuz'a döndü diye kızıyorlarmış! Icon_minitimeC.tesi Haz. 20, 2009 3:08 pm

Kanal D'de Güneri Civaoğlu'nun 'Şeffaf Oda' programına konuk olan Gökçe Bahadır, sokakta karşılaştığı insanlardan çok fazla sitem aldığını söyledi.
16 Haziran 2009 / 01:01:56

Sokakta, Oğuz'a döndü diye kızıyorlarmış! Gokcebahadirseffafyapra

Diziyi izleyenlerin kendisine "Niye öyle yaptın, nasıl Oğuz'a dönersin, niye kardeşine böyle yaptın?" şeklinde eleştiriler yöneltip çok kızdıklarını anlatan Gökçe Bahadır, "Bir yandan da çok üzülenler de var. Aslında kızıyorlar ama 'Haklısın tamam ama biz seni çok seviyoruz' diye hep böyle yorumlar geliyor" dedi.
İnsanlardan gelen tepkiler üzerine "Ne yapmışım ben? Sonuçta benim ne suçum var?" dediğini ifade eden Bahadır, Civaoğlu'nun "Sen o dizinin mağdurusun" sözlerine de "Gerçekten öyle. Bütün şeyler benim başıma geldi. En acısı, herşeyin en acısı, en kötüsü benim başıma geldi. Herşeyin en kötüsü benim başıma geldi ve en çok da acısını çeken ben oldum. Çok duygusal bir karakter Leyla. Duygusal olduğu için en çok yaralanan o oldu" şeklinde konuştu.
Televizyon Gazetesi
https://gokcebahadir.yetkinforum.com

Sokakta, Oğuz'a döndü diye kızıyorlarmış!
1 sayfadaki 1 sayfası