| Ed Westwick | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cisem
Mesaj Sayısı : 141 Yaş : 33 Nerden : BaLıkesir/Edremit Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 19/06/09
| Konu: Ed Westwick Cuma Haz. 19, 2009 8:27 pm | |
|
<tr>
Doğum Tarihi:27 Haziran 1987 | <td class=row1>Doğum Yeri:Stevenage, Hertfordshire, England, İngiltere | | Gerçek İsmi:Edward westwick Boyu:1.77 cm | | | | Ed Westwick Filmleri
| |
|
| |
Cisem
Mesaj Sayısı : 141 Yaş : 33 Nerden : BaLıkesir/Edremit Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 19/06/09
| Konu: Geri: Ed Westwick Cuma Haz. 19, 2009 8:30 pm | |
| Dünyanın en yakısıkLı 14.erkeği seciLdi:) | |
|
| |
Cisem
| Konu: Geri: Ed Westwick Cuma Haz. 19, 2009 8:31 pm | |
| | |
|
| |
Cisem
| Konu: Geri: Ed Westwick Cuma Haz. 19, 2009 8:31 pm | |
| Chuck^m yine tam bir karizma | |
|
| |
Cisem
| Konu: Geri: Ed Westwick Cuma Haz. 19, 2009 8:32 pm | |
| | |
|
| |
Cisem
| Konu: Geri: Ed Westwick Cuma Haz. 19, 2009 8:34 pm | |
| | |
|
| |
Cisem
| Konu: Geri: Ed Westwick Cuma Haz. 19, 2009 8:37 pm | |
| | |
|
| |
Cisem
| Konu: Geri: Ed Westwick Cuma Haz. 19, 2009 8:38 pm | |
| | |
|
| |
Cisem
| Konu: Geri: Ed Westwick Cuma Haz. 19, 2009 8:39 pm | |
| | |
|
| |
Cisem
| Konu: Geri: Ed Westwick Cuma Haz. 19, 2009 8:41 pm | |
| Ben bu bölümde çok yaralanmıştım,çok kötü olmuştum yaw [cry] Blair'in Chuck'a olan aşkı o kadar büyük ki ! Tabii ki Chuck'ın da Blair aşkı... Ama Blair daha fedakar sanırım | |
|
| |
Cisem
| Konu: Geri: Ed Westwick Cuma Haz. 19, 2009 8:46 pm | |
| ed westwick hakkındaki yorumLar.. 1)gossip girl'ün sorunlu çocuğu chuck bass'i canlandıran ingiliz aktör. kendisi aynı zamanda müzisyen olup, the filthy youth'un vokalidir. 2)chuck bass olarak konuşmasına alışan bünyeyi, aksanıyla şaşırtıyor. hugh laurie de şaşırtır böyle ama o bile arada kayıyor, bu çocuk maşallah oynarken hiç hissetirmiyor aksanı. o aksan, tıslayan chuck bass'e dönüşüyor ya bravo. gerçekte ingiliz olmasına rağmen harika derecede iyi bir amerikan aksanıyla konuşan karizmatik aktör. yolda görsem öperim, o derece... 3)insanlar daha çok jön erkek olarak chace crawfordın üstünde dursalar da gossip girl'in en yakışıklı erkeğidir kendisi. 4)people dergisine göre 2008 yilinin yaşayan en seksi 15 erkeğinden biridir. [2.yoruma bende katıLıyorum yoLda görsem öperim:D:D] | |
|
| |
Cisem
| Konu: Geri: Ed Westwick Cuma Haz. 19, 2009 8:47 pm | |
| işte buDa benım Leighton'dan sonra en sevdiğim ve bayıLdığım erkek oyuncu:) yorumlarınız varsa buyurun söz sizin:) | |
|
| |
Ozlem Admin
Mesaj Sayısı : 442 Yaş : 31 Nerden : İstanbuL Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 01/02/09
| Konu: Geri: Ed Westwick Cuma Haz. 19, 2009 8:56 pm | |
| Bi değişik geliyor bana , böyle bi dğeişik işte kelimelere dökemiyorum. Ama bi çekiciliği var çok hoş (: Gossip Girl de oynuyor ara ara bakıyorum işte:D | |
|
| |
Ozlem Admin
Mesaj Sayısı : 442 Yaş : 31 Nerden : İstanbuL Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 01/02/09
| Konu: Geri: Ed Westwick Cuma Haz. 19, 2009 8:56 pm | |
| Çisem coşmussun canım resimler vs vs. Hepsi için tşkkr ederim (: | |
|
| |
Cisem
| Konu: Geri: Ed Westwick Cuma Haz. 19, 2009 9:09 pm | |
| rica ederim canım:) bu 2 sıne bayıldıgım ıcın cosmus olabılırım:) bana cok çekici geliyor ed..bakışları gülüşü falaN:) | |
|
| |
Cisem
| Konu: Geri: Ed Westwick C.tesi Haz. 20, 2009 7:26 am | |
| Ed'imle yapıLmıs bır röportaj Seventeen Ed Westwick Röportajı
-İlk öpüşmeniz ne zamandı? Hmm..6 ? Simdi, neden bahsediyoruz, düzgün öpüşmekten degil mi? Tamam 6 ve...10. Hayır, kötü mü? 11 mi demeliydim? Ben saf ve temizim.
-Hayran oldugunuz ünlü? Scarlett Johansson uzun süredir öyle, ve hep öyle olacak.. Stiline bayılıyorum.
-Kadın modası olup, kafanızı karıştıran birşey var mı? Yok. Dogru bir sekilde yapıldığı sürece, bence çekici olur. Ne oldugu değil kimin giydiği önemli. Benim sınırlı kadın modası bilgime göre, herşey baya iyi.
-Kızlara özgü filmlerden gizli gizli sevdigin var mı? Bir tane çok güzel vardı ama ismini hatırlamıyorum.
-Tv de izlerken suclu hissettigin bisey? Gossip girl ü izlemek.(Gülüyor). Kendimi Tv de izlemeye dayanamıyorum. Benim karakterimle ilgili fikrim sanırım genel izleyici fikriyle aynı. Sevmek-nefret etmek arası birsey. Sezon ilerledikce, bence herkes ona karsı bir sempati duydu. Cok cezbedici bir karakter, gercekte ilginc. Karakterinin farklı yüzleri var. Seytan olabiliyo ama aynı zamanda cok da alımlı. Alımlılık-seytani olmak-bu cok tehlikeli bi karısım. Kalbi cok temiz ama cogu zaman ceşitli heveslerle ayartılıyo.
-Eğer hayatın film olsaydı seni kim oynardı? Chace Crawford! Hayır, hayır. Bilmiyorum. Chace kotu adamı oynayabilir. Ben daha cok Daniel Day-Lewis i 3 ay boyunca karakterime girmeye çalısırken gormek isterdim.(Gülüyor)
-Hayalinizdeki is-meslek nedir? Büyük ihtimalle bahce duzenleme. Bahcelerin harika oldugunu dusunuyorum ve birseyler cizip dizayn etmeyi cok isterdim. Yaz olunca cesitli cicekler ekmeye bayılıyorum. Bununla ilgili ck basit bisey var ve dogal, guzel. Huzur veren bir ortam, sahne düsündügüm zaman, yaz zamanında bir bahceyi canlandırıyorm. Ve ne zman çim biçme makinasının sesini duysam yan tarafta, huzur verici buluyorum.
-Eger dünyada birisiyle yerinizi degistirseydiniz, kiminle degistirirdinz? Buyuk ihtimalle Amazon ya da Vietnam da bir kesif yapan birisi..Cok hos olurdu.
-Ailende kiminle daha yakısınsın? Hmm Ben hepsine çok yakınım. Gercekten birbirine baglı bir aileyiz. 2 tane abim var. Ben ailenin bebegiyim. Gercekten, gerceeekten cook yakınız. Harika iletisimimiz var, o yuzden cok iyi anlasıyoruz.
- Favori websiteniz? MSN.co.uk..cunku hep ingilterede neler olup bittgni bilmem gerektgni hissediyorm. Sporla ilgili cok sey okuyabiliyorum.
-Yemeden duramacagınız fast food? FAst food olmadan yasayabilirim. McDonaldsda uzun zamandır yemedim ama sorun değil. Bana sorarsanız McDnalds ingilterede burdan daha iyi. Benim en sevdgim menu Happy Meal. Bana yeterli geliyo.
-En sevmedigin, en kötu alıskanlıgın? Tırnaklarımı yiyorum. Yıllardır var bu. Derin bir sekilde iz bırakmadıgı surece sorun değil. Ama nolursa olsun manikür yaptırmazdım. Bir erkek erkektir.
-ipodun da en son dinledigin sarkı? Our House-Crosby, Stills, Nash, and Young.
-En son satın aldıgın sey? Büyük ihtimalle sarj aleti. cunku telefonumun sarjını bir yerlerde bıraktım. Aslında, bilmiyorum.Degil..Sanırım cips ve sos. Evet cips ve sos.
-Gecen gece ruyanda ne gordun? Hatırlayamıyorum. IMAX a gittim gecen hafta ve Rolling Stones un Shine a Light'ını izledim. Beynimi yıkadı resmen ve o yuzden butun geceyi bateristin kendim oldugumu ama hic bir sarkıyı bilmedigimi hayal ettim sanırım.(Gülüyor)
-Şu an cüzdanında kac para var? Cüzdan kullanmıyorum.
-Boslugu doldurun: 17 yasımdayken.... Araba kullanmasını ogreniyordum.
Kaynak: Seventeen | |
|
| |
Cisem
| |
| |
Cisem
| Konu: Geri: Ed Westwick C.tesi Haz. 20, 2009 12:43 pm | |
| öyLe bakma Ed'im ya eriYOrum karsında | |
|
| |
Cisem
| |
| |
Cisem
| |
| |
Cisem
| Konu: Geri: Ed Westwick C.tesi Haz. 20, 2009 12:49 pm | |
| Ama bakma öyLe dedim sana Ed:( | |
|
| |
Cisem
| Konu: Geri: Ed Westwick C.tesi Haz. 20, 2009 12:50 pm | |
| Evet senn 10 numarasın Ed'im:) [kartLarın arasında en yuksek 10 da onun ıcın=1 numaranın karsıLıgı yanı=) | |
|
| |
Cisem
| Konu: Geri: Ed Westwick C.tesi Haz. 20, 2009 12:52 pm | |
| Şebek Ed'im benim:) | |
|
| |
Cisem
| Konu: Geri: Ed Westwick C.tesi Haz. 20, 2009 12:54 pm | |
| güLüşüne kurban:) | |
|
| |
Cisem
| Konu: Geri: Ed Westwick C.tesi Haz. 20, 2009 12:54 pm | |
| off off:( | |
|
| |
| Ed Westwick | |
|