Aysu Admin
| Konu: Gökçe Hakkında Yorumlarınız, Düşünceleriniz Perş. Şub. 12, 2009 7:05 pm | |
| Gökçe'yle ilgili yorumlarımızı buraya yapalım arkadaşlar.. | |
|
Aysu Admin
| Konu: Geri: Gökçe Hakkında Yorumlarınız, Düşünceleriniz Perş. Şub. 12, 2009 7:06 pm | |
| onun oyunculuğuna, gülümsemesine hayranım.. önce içtenliğini sevdim, baktım öyle şımarık ukala biri değil.. sonra oyunculuğuna hayran oldum, beni ağlatan ender oyunculardan biri.. şimdi herşeyiyle seviyorum.. iyi ki leyla o olmuş, iyi ki yaprak dökümü'nde ve hayat bilgisi'nde oynamış.. | |
|
Ozlem Admin
Mesaj Sayısı : 442 Yaş : 31 Nerden : İstanbuL Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 01/02/09
| Konu: Geri: Gökçe Hakkında Yorumlarınız, Düşünceleriniz Paz Şub. 15, 2009 7:52 pm | |
| Gökçemi çok seviyorum ben o kadar içten oynuyorki.. O kadar başarıliki.. İnşallah daha iyi yerlerde görücez onu.. İNŞALLH hep bıcır bıcır kalıcak.. | |
|
||seda||
Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 32 Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 05/02/09
| Konu: Geri: Gökçe Hakkında Yorumlarınız, Düşünceleriniz Ptsi Şub. 16, 2009 9:04 pm | |
| Pek fazla Dizi izlemezdim eskiden. Simdide hic izlemiyorum aslinda 1-2 Dizi haricinde. Hayat Bilgisi'nde gördüm ilk kendisini. Daha ilk gördügüm anda iste bu dedim ! Iste bu beniim Oyuncum (: Yillar gecti üzerinden ama kimse alamadi onun yerini ve alamayacakta (:
Gökce benim 1 numaram ve daima ölye kalacak . Senii Seviiyorum Melegiim <3 | |
|
Aysu Admin
| Konu: Geri: Gökçe Hakkında Yorumlarınız, Düşünceleriniz Perş. Şub. 19, 2009 9:46 pm | |
| arkadaşlar gökçe bu hafta beyaz show'a çıkıyor az önce reklamlarda gördüm:) keşke resim çekebilen biri olsa yaa.. kaçımamamız lazım bunu. | |
|